Mercedes-Benz CLA 180 (2015) gjennomgang

2implementeringhastigheterByggeårKjøpsårkilometer~~POS=TRUNC siste
CLA 180
6, Manual
2015
2015
27000 km
Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

CLA AMG 180 Linje (2015)

 • 19 mars 2017 23:49

Halvveis gjennom 2015 jeg byttet til selvstendig medarbeider og jeg var på utkikk etter bilen leasing en erstatning for min BMW 1-serie. Etter et tilbud om å re-gjøre noen en-serien har gjort, men nok en gang se på Mercedes og fikk forelsket i CLA AMG linjen stående hos forhandleren.

I form av månedlige beløp for regnskaps operasjon var det knapt noen forskjell mellom BMW og Mercedes CLA og meg virket litt større, bare vakrere og bare litt mer bil for pengene enn BMW.

Til slutt valgte en 180 bensin med AMG Line og en virksomhet pakke. I mellomtiden, jeg kjører det rundt nå nesten to år, så jeg tror jeg kan gi et godt bilde av denne bilen.

Det første du legger merke til om CLA er naturlig utseende. Om han er helt tidløs, jeg er ikke helt overbevist, men i 2017 min fjellet grå med AMG Linje Jeg er fortsatt ganske kjekk bil. Og interiøret er fortsatt svært vakker. Minus Eneste er det skjermen som det bare kan plasseres litt hyggeligere. Men den kjekke sportsseter, dashbordet og materialet som brukes er topp uansett.

Når det gjelder kjøring, jeg personlig er mindre begeistret for CLA og som har å gjøre både med motorisering og kjøreopplevelsen. 180 bensin har 122 hk og er ikke helt ille, men lite har stor grop i de lavere turtall. Når du er på veien og holde farten høyere, er å leve med det, men starter fra stopp gjør ofte vondt. Hvis du går for bensin, er øynene mine anbefalte 200 enda mer.

Og kjøreopplevelsen: Vel, jeg savner en liten følelse mens du kjører bilen som passerer gjennom rattet og setet av hans driver hva som skjedde. Det er også en forhjuls driver, men jeg tror Mercedes - selv om CLA klar sportslig avstemt - mye mer fokusert på komfort enn på ren kjøreglede. Antagelig genererer CLA aggressive utseende en forventning om at vognen, i alle fall kan egentlig ikke oppfylle i denne utførelsen.

Jeg nok en gang velger Mercedes? Jeg mistenker ikke. Jeg vil anbefale ham? Sannsynligvis gjør, spesielt for sjåfører som legger mindre vekt på selve kjøreopplevelsen, men fremfor alt med stor letthet i et vakkert miljø fra A til B på.

3,5
 • komfort 4.0
 • ytelse 2,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ikke

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket