“Nye Land Rover Defender kommer bare i 2019 ‘

6Vi er litt opp av forsvinningen av Land Rover Defender. En ny modell ville være en fin trøst, men la velig minst tre år på seg.

Den vanligvis velinformert Autocar kunngjorde i dag at den nye Defender vi bare velkommen i 2019. Sent i fjor skrev vi at det er allerede langt i 2018, men hvis vi skal tro britene vi må vente et år lenger. Et ikon som har vært 68 år kan ikke erstattes så lett inn i produksjonen på Jaguar Land Rover er kjent.

Britene forventer at Defender vil vise mange tekniske likheter med eksisterende modeller fordi utviklingskostnadene for en nisje modell som dette ellers anstendig ville gå ut av klørne. Ideen om at det er flere Defender-lignende utseende vil passe fint i gata: selv Discovery og Range Rover, er det nå mange former.

Defender har angivelig er enkle og funksjonelle utseende. Den DC100-konseptbilen fra 2011 så ut til å bare være en budbringer av den etterlengtede nykommeren, men det ble snart klart at vi ikke bør stole på denne utstillings våre forventninger. Den stive tre-dør ikke tjener som en blåkopi for den endelige produksjonsmodellen. Hvordan han ser faktisk forblir kort spekulere: årene som kommer vil nok felle nødvendige konsepter og teasers som noen lys på saken.