Volkswagen Polo 1.8 TSI GTI (2016) gjennomgang

9implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Polo 1.8 TSI GTI
7, Automatisk dobbel clutch
2016
2016
11 km
10500 km
Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Fortsatt ingen BMW

 • 11 km
 • 13 oktober 2016 10:58

Min kone allerede kjørte fire år til svært høy tilfredshet i en VW Polo 1.2 TSI DSG 105 hk comfort line med bare 55 DKM på disken, men var i Spania forelsket i en BMW 4-serie kupé. Hun fortalte meg hva er denne vakre bilen.
Hun har også bedt meg om å betale den. Jeg visste at de ville ha en.

Tilbake i Nederland ser jeg på internett for to BMW 4-serie med forhandleren i Amsterdam. Jeg tenkte så som betaler rettferdig. Det var en 420 med mange alternativer fra 6 måneder gamle til litt under 40k. Var også på samme forhandler (men i Haag) en 428 18 måneder gammel ennå luksuriøse til samme pris. Jeg trodde jeg selge Polo selv og deretter ta av på en av disse to BMWs.

BMW-forhandleren kom viste at 420 ble brukt av en leverandør, og på den tiden så var ikke til stede. Men det var litt av en ny frisyre, slik at vi kunne se bilen godt. Min kone og jeg var nå både rimelig glad i kupé. Men allerede forhandlet at demo og jeg fikk en rabatt på 1.500 euro. Jeg måtte betale 38,5 k for et halvt år gammel BMW 4 Coupe 14 DKM på disken med en ny pris på 56k. Dette er hva vi ikke er en dårlig avtale.

Hjemme har vi besluttet å først ta en prøvetur og deretter kjøpe bilen sannsynligvis. Da jeg ringte til ellers hyggelig ung ekspeditør viste at det er et alternativ til å sitte på bilen og han måtte vente. Vi var da, men for den eldre 428 i Haag. Disse viste solgt med forbehold.

Det var nesten slutten av året, og andre merker hadde også gode tilbud, og også avdekket etter kartlegging som ville passe BMW men svært stramt i garasjen vår. Jeg ønsket også mine to motorer tapt enn faktisk ikke ville passe godt i garasjen.

Da min kone sa, jeg virkelig ønsker en ny polo igjen, men noe mer luksuriøst og en tyngre motor.
Så da var det en Highline igjen med 5 dører og / eller blå GT.

VW konfiguratoren ble prisen stiger raskt til 28 en 29 k
Jeg fortsetter å lete og så markedet med en rekke forhandlere et konkurransedyktig tilbud om en ny Polo GTI med alle alternativer unntatt møbeltrekk, skinn og Alcantara med oppvarmede lyktespylere og oppvarmede spylerdyser. Fargen var ren hvit. Hvis dette var konfiguratoren skriv inn prisen hele veien 35k.

Etter en rekke av disse forhandlerne har sendt et tilbud jeg ikke kunne knapt reaksjoner.

Vel jeg fikk fra forhandler i Enschede og Hengelo veldig rask til å svare med en svært konkurransedyktig tilbud. Etter dette også veldig hyggelig og betong leverandøren for å ha snakket på telefon nådd en veldig god deal.
Den kom ned til er at jeg fikk olabil for ca 30 200 euro, og jeg måtte ta til takke handel etter Euro 20200. Siden jeg ikke kunne ta mye mer for den gamle polo og vi fortsatt hadde nok tid, men bestemte seg for å bytte polo.

Vi hadde ikke teste stasjonen fordi det var den samme bilen som min kone hadde vært fire år, men mer luksuriøse og raskere. Også byttet forhandleren usett i vår bil.

Enige om å plukke opp bilen 16 januar.
Vi blir fredag ​​kveld i van der Valk og lørdag gikk fra Falcon til Huiskes Kokkeler.

Vi ble mottatt av selgeren og GTI var under et teppe. Min kone kunne få den av kappe og vi gikk tilbake etter at papirene til Amsterdam regionen. Det var veldig hyggelig å gjøre forretninger med selgeren Huiskes Kokkeler.

Min kone ville kjøre tilbake og hun følte høyre igjen kjent med bilen.
GTI er rett og slett en veldig moden og rask bil.
Noen ganger kan jeg kjøre den og deretter som 210 til. Raskere vi ikke har kjørt. Dette er ikke mulig i Randstad. Bilen er stivere fjæring enn normal polo og overfører knivskarpt. Inkludert er også en sportsmodus i bilen, men i praksis du ikke bruker det, blir lyden litt kunstig for hardt og chassiset er for stiv for Nederland. Men det som er mest slående er forskjellen i bremsekraften mellom normal og Polo GTI. Hver gang litt for hardt på exit, men ikke noe problem som ett skritt på bremsepedalen, og du er rett tilbake på normal hastighet.

Denne bilen har alle alternativer unntatt møbeltrekk, skinn og Alcantara med oppvarmet frontlys og vindusspyler. De dyreste alternativene er Panorama taket og LED-lykter også det er kostbar Executive Plus-pakken.

I praksis har min kone ikke overstige 100 km per time under live arbeid (35 km rundt 35 km retur).
Av og til tar jeg GTI og trykk som 200 til.

Det er nå ca 10 DKM på disken og det er planer om å kjøpe denne vinteren måned. Vi ønsker november til Østerrike og Italia, slik at vi kan bruke GTI engang hvor han ble gjort for.

Så langt hadde ingen problemer med denne bilen, og jeg vil komme tilbake hit etter vår tur i utlandet.

Etter vår tur til Italia og Østerrike må jeg oppgradere ytelsen som det ville være mulig å 6 stjerner, men påliteligheten er endret til 4 stjerner.

Topp ytelse med liten innsats 254 mph på den digitale telleren med en annen stikkontakt, utrolig. Men når vi kjørte i Italia var det en oransje lyset kommer på og bilen gikk inn i sin nødlanding.

Vi har latt tauing til VW forhandler i Italia og det som viste turbo ble plopped. Etter kontakt med mobilitet tjeneste VW viste oss der i 3 dager en leiebil fikk også et budsjett fiesta uten automatisk navigasjon og også reparasjonen ville ta åtte dager å gå. Det du er i Italia og en arbeidsforpliktelse i løpet av dager. ta ekstra utgivelse var i.v.m. publikum svært vanskelig. Heldigvis kan du nå gjøre mye over internett.

For å gjøre en lang historie til slutt vi kunne plukke opp Gti etter åtte dager igjen, og så vi var tvunget til våre hotellopphold i Milano og til slutt Verona (hotel i Milano ble deretter pakket og ble dermed tvunget ut av hotellet) utvide og 6 ekstra dager leiebil.
Denne unødvendige kostnader oss så mye penger og tid, og med en nesten ny bil nå 13.000 km på klokken. Alt gikk ganske vanskelig og etter flere ganger å kontakte VW Nederland vi fikk gratis leiebil uansett. Utskifting av turbo var fullt garantere konto jeg har arvet og som var 2200 Euro. VW giveren de sa at det var en feil fremstilling av turbo.

Da hadde vi Gti plukket opp og kjørte hjem vi fortsatt hadde en bakrus denne ferien. Jeg tror det er fortsatt tro mot kvaliteten på VW og dårlig service. Vi har en klager mail skrevet til VW og de har denne svært godt løst, og en del av regningen betalt av hotellet forblir på toppen av fri bil.

Vi går GTI en ny sjanse fordi det er en veldig fin og super rask bil for min kone. Den virkelige styringen vi ikke har opplevd på grunn av mangel på tid dette kan igjen en annen gang, men på den tyske autobahn, kan han virkelig kommet godt overens i Italia. Hvis han fortsatt er svært mildt. Skulle neste gang slike problemer kommer sammen, hvor du virkelig kommer til en stillstand GTI går ut og se etter noe annet. Det er fordelen at min kone kjøre denne bilen privat, slik at du er i kontroll over når du bytte den.

KM er omtrent 15 000 og min kone gå det igjen bare til hennes arbeid over 35 km og 35 km tilbake så det uverdig av en liten GTI. For resten ikke mer sprø ting.

4.5
 • komfort 4.0
 • ytelse 5,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 5,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket