Volkswagen Corrado VR6 (1992) gjennomgang

9implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Corrado VR6
5, manuell
1992
2010
167000 km
188784 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 2.8 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Min første bil

 • 167 998 km
 • 08.11.2010 15:32

Volkswagen Corrado, bilen jeg er gal for en tid, og bilen som jeg ønsket å ha nødvendigvis da jeg fikk mitt førerkort. Nå sist sommer var endelig her etter å skaffe min diplom VMBO hvis jeg går på jakt etter mine foreldre for en passende Corrado. Det bare måtte være en fin Corrado begått med nødvendig vedlikehold. Også min preferanse var for en VR6 eller G60, selv om jeg ville ha vært veldig fornøyd med en veldig ryddig 2,0 16 eller 8-ventil.

Siden jeg de siste månedene før jeg kunne gå på jakt etter en Corrado ennå internett holdt alle øye jeg hadde allerede vært en rekke Corrado på øyet. Nemlig noen VR6'jes og G60'jes. Først begynte jeg å se på Corrado har jeg nå i min besittelse. Dette var fordi bare 30 kilometer unna mitt hjem i Asten for salg, og det var litt vanskelig å komme unna å kjøre dit på en søndag ettermiddag.

Etter flere telefonsamtaler til eieren Corrado og har fått mye informasjon bestemte jeg meg for å gå se bilen igjen. Som Corrado var ikke langt unna for salg her avtalen ble gjort, og jeg gikk med min far på en søndag i bilen for å gå se Corrado. Det fremkom under besøket en svært bare sitt eksemplar hvor nødvendig vedlikehold hadde blitt begått, og også de nødvendige pengene ble pumpet. Førsteinntrykket var så veldig bra. Jeg har også hatt alle muligheter til å stille se gjennom hele mappen med regninger og å stille mine spørsmål.

Jeg var så fornøyd med min far hjem å begynne å tenke på om det ville være ham. Etter en å ha en god titt på de andre som ble lagt ut for salg i det øyeblikket jeg har valgt å besøke Corrado igjen. Denne gangen ikke bare av meg selv, men av en mekaniker. Den Corrado er fullført når sett fra topp til bunn på en bro og en vei test av teknikeren. Corrado slått selv være teknisk i meget god stand, og det var ikke noe poeng å finne rust på undersiden av bilen. Selv min mekaniker Toyota fan var veldig fornøyd med bilen og fortalte meg at det ikke ville være et dårlig valg. Likevel, det gjorde jeg ikke umiddelbart skjære gjennom knuten og jeg tenkte stille på det igjen. Det var nemlig her et beløp på ca € 6000 Jeg liker bare 17-åringen måtte hoste opp. Etter at jeg igjen rolig trodde etter hverandre og hadde sett nøye på den annen Corrado som jeg fortsatt gjorde valget ble lagt ut for salg for å kjøpe Corrado jeg hadde besøkt så langt som eneste. Det er faktisk en kopi som er galt, og at jeg ikke vil snart ville komme en på et toppmøte. De andre prøvene var til salgs var faktisk ofte tilbudt en rekke ulemper. De hadde gått mange kilometer, ble ikke helt malt og var ofte i en verre tilstand.

En uke etter besøket til broen var kommet. Under den spennende kampen mellom Nederland og bare Brasil skal vi plukke Corrado. Det var varmt og nesten urørlig i gata. Alle hang nemlig for røret eller sitter i bassenget. Men fotballkamp var meg i øyeblikket noe interessant, så vi gikk raskt ut med selgeren for å skrive om bilen. Etter at bilen ble overført til min fars navn, er vi raske kafeteria gikk inn for å kjøle seg ned mens du nyter en iskrem. Etter at vi avkjølt av vi kunne komme i gang. Alle delene er der, jeg var i stand til å laste inn og Corrado kan bli drevet på tilhengeren. Det ble til og med svette da Corrado kjørte traileren fordi det var bare greit med hjul og underleppen.

Corrado ennå kommet trygt på hengeren og bilen var full av deler og vi var nesten ferdig med det tunge arbeidet. Så en stund etter å ha snakket med selgeren, og lovet at jeg ville gå bra med bilen etter at vi var ferdig avtale og pengene ble overlevert. Veldig stolt av bilen bak traileren var grunnen til at jeg og min far hjem. Hyggelig og rolig på hovedveien nå og se hele veien i bakspeilet eller Corrado var fortsatt på tilhengeren. Av og stopp underveis for å tillate for noen biler som vi bare 60 til 70 kilometer i timen grunn til å kjøre som liten risiko for at noe skulle skje med Corrado. Det var bare trekke av trekkvognen. Disse var klart, men måtte trekke frem en enkel Fiat Scudo med en 1,9 dieselmotor med 66pk som så nesten sin egen vekt her.

Etter at vi kom hjem trygt neste utfordringen kom. Bilen hadde klart vær fra traileren. Dette var en utfordring fordi bilen når du kjøper allerede svært lav var over bakken. Vi er imidlertid svært enkelt løses ved en av de vanskeligste tingene å finne sin bruk på offentlige veier i vår favør. Traileren var faktisk drives av en terskel, og deretter starte platene kan bli utvidet til terskelen, slik at skråningen var mindre bratt og Corrado kunne trygt av. Er de råtne barrierene fortsatt godt for noe! haha

Den Corrado var nå endelig hjemme. Hyggelig å vise frem oppkjørselen langs huset. Nå venter vi til jeg har min lisens og jeg kan virkelig sette mine erfaringer her. Likevel er jeg like fylle siden jeg har kjørt det allerede, selvfølgelig, og så nå vet jeg litt hvordan bilen og føler.

I tiden at jeg må vente til jeg kan gå av og undervisning bør lisensen jeg har vært opptatt uansett, og jeg vil ikke sitte stille. Jeg er Corrado nemlig sakte tilbake til bygningen til sin opprinnelige utseende. Et sett med vakre hjul og reduksjon etter fordi det bare gjør det personlig for meg selv!

Corrado for komfort og ytelse gitt meg de maksimale fem stjerner som den komfort og ytelse av en bil på 18 år er bare deilig. Påliteligheten av Corrado kan kanskje være mindre og driftskostnadene er høyere enn den gjennomsnittlige bilen. Det er verdt hver krone for meg. Gjerne når jeg hører den fantastiske lyden av VR6!

To sesonger ned på det

 • 188784 km
 • 01.11.2012 18:36

Etter to sesongen har drevet Corrado jeg fortsatt bringe mye moro, og det passer meg super! Siden mai 2011 min lisens i min besittelse, og har siden hatt enorm Corrado. besøkt flere store møter, laget rundturer og til og med to gallaer lov til å kjøre.

Også gjort noen endringer. Det har blitt installert en rekke andre hjul og nå den Corrado ruller på 17-tommers felg Nothelle. Mye mer subtil og en felg som passer perfekt i ånden av tiden Corrado. Felgen er faktisk en av 90-tallet huset tunere VW. Nemlig Nothelle.

Selvfølgelig ikke å nevne vedlikehold. Jeg heller ikke unnslippe en typisk VR6 sykdom. På en torsdag morgen på vei til skolen meg hoppe fordi varmeveksler mellom topplokk, varmeapparat radiator og gass. Men skjedde med resten sprø ting er der.

Bare opprettholdes. Da har du også den mest moro av!

Dessverre sesongen i år er veldig brå og ikke veldig hyggelig å komme til en slutt. er i midten av september i år fordi jeg fikk Corrado veien. føre; radioen, jeg jobbet på radioen så jeg dro rattet og venstre kom inn i banken og jeg fikk inn en skrens. Heldigvis enkelt plate skader .. Men denne vinteren jeg kan være i forkant igjen med restaureringen.

Og dessverre et tilbud om å posere hende du må skru ned for en shoot av Autoweek ..

Kom likevel alt jeg kommer tilbake ytterligere bot på nyter fin igjen neste år!

4.5
 • komfort 5.0
 • ytelse 5,0
 • pålitelighet 4.0
 • koste 4,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket