Toyota Auris 1.8 Full Hybrid dynamisk bedrift (2011) gjennomgang

10implementeringhastigheterByggeårKjøpsårKM-modus, når du kjøperkilometer~~POS=TRUNC siste
Auris 1.8 Full Hybrid dynamisk bedrift
1, sekvensiell maskiner
2011
2011
11 km
69500 ​​km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 8.9 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Pålitelig !!

 • 45000 km
 • 07.01.2014 12:18

Jeg skriver en omtale om min nåværende bil, som jeg allerede har eid 2,5 år. Kort fortalt, fordi å fortelle deg nesten ingenting om fallende! Kjedelig for noen, pålitelig for andre; det er bare hvordan du kommer tilbake!
Hvis du sjekke min historie og min bil favorittliste, så det er litt av en forskjell mellom fornuft og følelser.

Toyota Auris jeg kjøpte på den tiden, fordi jeg som en entreprenør kan ha nytte av ulike skattefordeler. Rent rasjonelt så.
Men jeg fant denne modellen litt mer av en bil weghebben, da hans søster, Prius. Likevel følelser så! I den kjøpte versjonen med gratis nav, parkeringssensorer, regnsensor, nøkkelfri adgang, fullt utstyrt.

En prøvekjøring bokstavelig talt overrasket meg hvor lett, rask og komfortabel kjøring denne bilen!
Toyota Hybrider virkelig er slike feilfrie biler og super-avslappet tur, spesielt takket være CVT automatisk.

Koste?
Jeg sa at det er lite annet å si om bilen. Jeg har hatt så langt to små vedlikehold (15000 til 45000 km) og en stor turn (30000 km), henholdsvis. € 160,00 og € 325,00 inkl. Mva.
Jeg kommer til å holde forbruket Monitor. I gjennomsnitt sitter jeg med sommerdekk på 5,2 / 100 km og med vinterdekk på 5,8 / 100 km, minst, indikerer verktøyet meter. I praksis sitter jeg rundt 6/100 km.
Ingen belastning til nå, er bilen fortsatt i sin garanti.

Fordeler?
Svært økonomisk, fullt implementert, enkel betjening, takket være CVT (som ikke besluttet irriterende støy er, hvis du ikke føttene stadig på bunnen ned så mange motorjournalister har en tendens til å gjøre. Dette skjer bare i inhaalmanoeuvres og sett. Jeg har allerede kjørt mange vanlige maskiner og lage så mye støy i slike situasjoner!).
Oppføring og exit i front er veldig bra, takket være de brede åpne dører.
Til slutt, kudos på (standard) lydsystem, lyden er av utmerket kvalitet. I tillegg har jeg re-installere USB-tilkobling for iPod lage sin egen musikk høres flott ut!

Ulemper?
Ja, det er. Over den smale stammen har blitt skrevet, og det er virkelig et handikap. En ekstra afdekvloer er ganske ryddig, men begrenset høyden betydelig. Litt shopping bag passer ikke, så styret må tilbake av.
Fronten sittestilling er bra, men sidestøtte av stolene er moderat og setet på kortsiden. Klagen er jeg personlig synes det er hyggelig, fordi nesen er ikke i det hele tatt å se!
Også de tykke A-stolpene den irriterende og reduserer synligheten, spesielt venstre svinger.
Den bakre området er bare minst for voksne.
Om navigasjons Jeg er mindre entusiastisk; operasjonen er svært kompleks, og etter to år sitter jeg noen ganger å finne den rette knappen. Instruksjonene er klare, men nå nyheten begynner å henge etter; en ulempe av integrerte systemer: vakre men dyre å oppdatere dem. For denne anledningen må jeg kjøpe en ny CD sett verdt € 240, - Så ikke gjør det! Jeg kjøper nesten to TomTom for !!

Videre, selv om jeg la merke til raskt at speedometer / speedometer har et veldig stort avvik: + 10%! Da forstår du at mange Auris drivere er ganske treg drivere, når du mener at 120 km på klokka, ikke 110 i det egentlig er! Det forklarer, jeg tror den relativt store forskjellen i utseendet på drivstoff; det er faktisk mer enn 10% for lav! Ja, så vakre forbrukstallene er veldig veldig rosenrød!

Problemer?
Hvor kjedelig kan det bli ?? Nei!

Jeg skal bare holde kjører i bilen, også fordi kjørelengde kostnadene er svært gunstig.

Overall, en god investering med mange 'forholdstall. I motsetning til mange 14% sjanse dieselpartikler, forblir Auris et attraktivt kjøp, også (og i dette tilfellet) senere brukt for pirat.

Oppdatering: ** SOLGT **

 • 69500 ​​km
 • 02.09.2015 16:52

Etter 3,5 år med problemfrie kilometer og mange, mange prosenter, begynte det å klø igjen. Vanligvis jeg ikke overskrider 1,5 - 2 år med en bil, men ja, dette var noe annet: min første nye bil forretninger med aggregering, så dra nytte så lenge som mulig. Jeg holdt det i 44 måneder, men da jeg satte meg i måneder for å plage min iPad med alle slags spørsmål, sammenligninger, kostnadsberegninger, utsteder aggregering Excel-regneark. Min kone og barn så det skje: vil det nå bli en ny bil? Men en jevnere ut (zoon1); ikke en slik gammel Lulle-bake (son 2); ett med en større stamme og mer plass i den bakre (kvinne). Og så skjedde det.

Kampen slutt var mellom en Skoda Octavia, Nissan Quasquai og Peugeot 308 SW. Endelig liker jeg falt for sjarmen (og gunstig tilbud, ha!) Av den franske eiendom, eller pause som de pleide å kalle kombi. Lær å følge i min nye vurdering.
PS: Auris er fortsatt til salgs i Bergen op Zoom i den lokale Toyota forhandler, kan du være interessert. Takk for oppmerksomheten!

4.5
 • komfort 4.0
 • ytelse 4,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 5,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket