Offisielt: Citroen C3!

216Citroën lagrer den nye tredje generasjon av C-3 på en helt annen måte. Det gjenstår en B-segmentering med doble vinkel på både nese og rumpe, men mellom alt forandrer seg.

Etter syv år teppet faller for den nåværende C3 og Citroën merket med samme navn vil fylle hans plass. Det er påfallende hvor mye den nye B-segmentering følger designweg som det franske merket er stemplet med C4 Picasso. Plasthjulbuer, airbumps og en høy nese med slanke visninger: Citroën tør.

tilpasse

Med en lengde på 3,99 meter, vokser C3 han 5 cm i forhold til den utgående modell. Han er to centimeter bredere og fire centimeter lavere enn forgjengeren. Akselavstanden selvsagt øker nemlig fra 2,47 til 2,54 meter. Dette bringer dens akselavstand svarer til den for den Peugeot 208, og det er ikke overraskende. Faktisk, deler den nye C3 PF1 plattform med denne gruppen nytes. Støvelen måler 300 liter.

Vi ser en B-segmentering med en bemerkelsesverdig friskt utseende, to-tone malt vogn. Dette er ikke standard, og så er den airbumps og plast hjulkasse. Uten disse elementene (bilde 3) C3 ser noe "normal", men kremen med frontlysene plassert over dagrijlampen selvfølgelig, er alltid til stede. Dette er forsiden familien lover Citroën. C3 er den fjerde som får ansiktet og således følger C4 Cactus, Picasso C4 og C1.

Taket er tilgjengelig i tre farger og materialet rundt tåke lys, side speil caps, Airbumps og rammen av bakvinduet er forskjellige farger. Siden tilpassing ikke stopper. For utsmykningen av interiøret kan du velge som kjøper av fire 'humør pakker "som er avgjørende for stemningen i det indre av den nye C3.

avansert Comfort

Citroën sier pleide å ha høy komfort, noe vi nylig fått beskjed om noe kom i form av Citroën Avansert Comfort program. C3 Dette vil derfor være den mest komfortable i sin klasse. Den franske lover takket være panoramataket i full godt opplyst interiør lagringsplass og komfortable stoler. I likhet med C4 Cactus vil erstatte de fleste av knappene ved et sentralt, 7-tommers måle touchschreen. Instrumentpanelet er å bli utført i forskjellige materialer, fra plast til støv.

Også av interesse er et HD-kamera som Citroën ConnectedCam døpt. Kameraet kan tas opp under kjøring som kan deles umiddelbart via sosiale medier. I tillegg har skutt bildene nyttige for eksempel en ulykke. I så fall ConnectedCam smartere enn en vanlig dashcam: er bildene av de 30 sekundene før og etter effekten alltid frelst.

Driepitters

Motoren rekkevidde vil stå tre bensin driepitters med 68, 82 eller 110 hk. Denne Puretech motorene vi allerede kjenner fra dagens Citroen C3 og Peugeot 208. Det er også to dieselmotorer med utganger 75 og 100 hk i planlegging, dette BlueHDi er også kjent. En sekstrinns automatisk vil også være tilgjengelig.

For rallyentusiaster er det faktisk noen vakre ting i tønne C3: WRC-versjonen allerede er vist og vil vises i år i definitive form.

Totalt to generasjoner C3 i vårt land 61 361 eksemplarer brakt til mannen. Det er det - C1 og BX etter - den mest populære modellen merket siden åttiårene har vært på det nederlandske markedet. Internasjonalt er den nye C3 et svært viktig redskap for Citroen. Av tidligere generasjoner har blitt solgt totalt mer enn 3,6 millioner eksemplarer.

Undertegnede er i Frankrike i øyeblikket til å bli kjent med den nye Citroën C3. Han vil også snakke med menneskene bak denne bilen. Den omfattende analyse som følge av dette leses i autoweek 27, som vises på dørmatten fra 5 juli.