Suzuki Vitara 1,6 høyt Executive (2015) gjennomgang

12implementeringhastigheterByggeårKjøpsårkilometer~~POS=TRUNC siste
Vitara 1.6 Høy direktør
5, manuell
2015
2015
3500 km
Gjennomsnittlige leser vurdering: 7.5 Ansvarsfraskrivelse MyReview

Beskrivelsene og kommentarer i avsnittet Myreview bil basert på personlige meninger og erfaringer fra brukere. Sanoma Media Netherlands BV ( 'Sanoma') kan ikke holdes ansvarlig for innholdet eller mulige konsekvenser. I Myreview bilen vil bli plassert både gode og dårlige erfaringer. Redaktørene kan uttrykk som ikke oppfyller reglene for oppførsel eller ulovlig endre eller slette hele tiden.

Det er ikke tillatt uten tillatelse fra Sanoma å bruke informasjonen for Myreview Auto eller til å spre seg gjennom andre medier.

Vakre Prøvekjøring Polderroute til Orchideeënhoev

 • 3500 km
 • 16 september 2015 10:53

Prøvekjøring av Suzuki Vitara Suzikidealer Bruchem region Zwolle startet etter å ha mottatt nøkkelen rådgiver mr. Marcel Steinebach.
Gjennom min rugbeperkingen jeg leter etter en bil med komfortabel oppføring høyde.
Tidligere har jeg også sett på andre crossovers og sammenligninger som er gjort i denne klassen.
Jeg velger ikke "fransk krigs bil" blåst mini-motor reparasjonskostnader brutt turbo.
Vitara er veiavgift er € 33, = p / m. Dette vil spare € 170, = til € 295, = per år sammenlignet Qashqai og Mocha. Jeg pleier å velge en bil merkevare som beste kommer ut på topp med minst interferens. Den Vitara er god, enkel kjøring, slår perfekt, er 120-hestekrefter motor ikke er tørst, er en på 16,2 mitt resultat. Vakker er den Vitara forlate en mannlig torget og solid inntrykk med sin bane DNA. Personlig finner jeg runde former tilhører kvinner og kvadratiske former med biler. Fin liten svingradius av Vitara passer meg godt i byen. Til tross for den hvite taket jeg har mye oppmerksomhet med Vitara. Den solid plast med skinn tekstur av interiøret ser ikke for myk og er lett å vedlikeholde. Lyden er som høyttalerne og bak kamera som det, etter å bli vant til, vel. Den trinnhøyde, sitteplasser og benplass foran og bak er fine. Den romslige 375 liter bagasje er det mange av våre ukentlige shopping, men det er ikke så ille. Luksus også setevarmen, innbruddsalarm og aircondition. Potholes i veien, og vår utarming Zwolle areal bli skikkelig behandlet av fjæring og demping. Bedre for ryggen min denne komfort!
PÅ ORCHIDEEËENHOEVE Luttelgeest PÅ søndag:
fin tur gjennom de vakre svingete Polder veier og testet den skarpe styring kraft Vitara.
Styringen er knivskarpt. Stram streng jeg plukke rundkjøringer og svingete veier langs Zwartsluis dike, Vollen, Kraggenburg til Luttelgeest. Denne demoen bil har vi flere seere enn Doutzen i en thong, eller så det føles t. Jeg tror jeg fortsatt det trygge Vitara (NCAP 5stars!) Velg, uten hvitt tak! Fargekombinasjonen skal være forskjellig fra denne demoen. Ah, kjøpe en bil jeg gjøre med følelsen, men ..... mitt sinn ønsker noe.
Marcel Takk for prøvekjøring.

4.5
 • komfort 4.0
 • ytelse 3,0
 • pålitelighet 5.0
 • koste 5,0
 • Vil du kjøpe en bil fra dette merket? ja

Gi din mening om å skrive stil og brukervennlighet. Minst fem fikk karakterer, gjennomsnittlig rating vil bli vist.

 • dårlig
 • utilstrekkelig
 • nok
 • god
 • utmerket