Honda postet pris klistremerker på Civic Type-R

84The nye Civic Type-R er igjen mester Nürburgring og i kveld kan vi rapportere hva Honda ønsker å motta for forhjulsdrift energi bombe.

Bare for å komme rett til poenget: Honda krever et minimum av € 53 980 for den nye Civic Type-R. Ett trinn høyere på stigen, Type-R GT-versjon, et luksuriøst kledd variant som har en startpris på € 56 880. Sistnevnte har et lydanlegg med åtte i stedet for seks høyttalere, navigasjon, klimaanlegg og separat rød stemningsbelysning.

Den nye Civic Type-R i Paris siste år ble presentert i sin endelige form, og er ikke mindre enn 320 hk og 400 Nm 2,0 liter svært fire-sylindret 10 hk mer enn sin forgjenger. Også den varme lyn stivere enn noensinne, og nylig resulterte i en fantastisk tid på 07: 43; 80 til 20 kilometer lange tysk spor tilnavnet "grønne helvete". Ifølge Honda, den nye Type-R i "mellom raske hjørner rundt 10 km / t raskere enn forrige generasjon. Når på markedet, må bilen sliter med å forholde seg til biler som Volkswagen Golf R og den kommende nye Renault Megane RS.